Täytyy todeta, että koskaan en tule käyttämään missään lasikuitutapettia. Tasoittaminen on mitä tympeintä työtä. Remontti on siis vielä vaiheessa. Toivottavasti kuitenkin lopussa kiitos seisoo. :)

 

Olen jo mielessäni suunnitellut seuraavan projektin jonka vielä lomalla toteutan, kunhan aika riittää. Eteisessä naulakkosyvennys pitäis saada kuntoon. Alkujaan siinä oli paljeovi joka ei todellakaan ollut meidän tyyliä. Sain jo aikaiseksi laittaa siihen hieman tyylikkäämät liukuovet, mutta seinät sielä on hieman parantelua vailla. Laittelen siitä kuvaa kun se projekti on työn alla.

 

Jotainhan meillä on siis jo tehty. Makkari on muutettu täysin, mutta hieman haluaisin viilailla seiniä, kun tuli niin varovainen oltua.

 

Tässä kuvaa siitä miltä makkari näytti kun tänne muutettiin.

067-normal.jpg

Jokseenkin tyyli oli aika ei niin tyylikäs tai meidän makuun. :)

 

Tässä makkaria tällä hetkellä.

IMAG0128-normal.jpg

Koiruuskin päässyt kuvaan. :) Niin aikaisemmin mainitsin että seinissä tuli oltua varovainen. Tarkoitan sillä tuota maalattua seinää, joka näin jälkeenpäin on liian vaalea. Ei vain uskaltanut valita tummempaa väriä. Nyt suunnitelmissa olis että seinät saisivat tummemman värin.

 

Lattia on toinen mikä hieman häiritsee. Toiveissa olis että ens kesänä hiois lattiat joka huoneessa. Mutta ne on sitten tulevaisuuden kohteita. ;)

 

Nyt ahertamaan tuon ikuisuus projektin kanssa. Mukavaa keskiviikkoa!